Success Matches

Vriendschap voor het Leven

Wij zijn trots op de vele succesverhalen die we hebben verzameld sinds we in 2017 begonnen zijn met ons adoptieprogramma voor honden. Elke keer dat een hond een liefdevol en zorgzaam thuis vindt, nadat ze zijn gevonden op straat, gered uit het asiel, opgelapt in het dierenziekenhuis, juichen we van blijdschap. Het verschil dat een adoptie kan maken, zowel voor de hond als voor het gezin, is werkelijk onbetaalbaar.

Een hond adopteren is meer dan alleen het verwelkomen van een huisdier. Het is een verantwoordelijkheid die resulteert in een levenslange vriendschap en onvoorwaardelijke liefde. Het is niet altijd makkelijk en vraagt veel tijd, geduld en aandacht.

Hieronder delen we enkele inspirerende succesverhalen die illustreren waarom adoptie van een hond zo belangrijk is en hoe het een positieve impact kan hebben op ieders leven!

Een tweede kans op geluk

Veel van onze adoptiehonden hebben een moeilijk verleden achter de rug. Ze zijn mogelijk verwaarloosd, misbruikt of achtergelaten. Door hen een tweede kans te geven en ze in een liefdevol gezin op te nemen, kunnen we samen een verschil maken. We hebben gezien hoe deze honden, met geduld en liefde, weer vertrouwen kregen in de mens en zichzelf opnieuw hervonden. Ze bloeien op en laten zien dat er altijd hoop is, zelfs na de donkerste tijden.

Onvoorwaardelijke liefde & vriendschap

Honden zijn meesters in het geven van onvoorwaardelijke liefde en vriendschap. Adoptie stelt gezinnen in staat om deze pure genegenheid te ervaren en een diepe band op te bouwen met hun nieuwe harige vriendje/vriendinnetje. De vreugde die een hond brengt, is onbetaalbaar. Ze zijn er altijd, in goede en slechte tijden, en hun aanwezigheid kan troost, vreugde en gezelschap bieden aan mensen van alle leeftijden.

Red een leven en maak ruimte voor een nieuwe hond

Door een hond te adopteren, maak je niet alleen een verschil in het leven van die specifieke hond, maar je creëert ook ruimte in het asiel voor een andere hond in nood. Door te kiezen voor adoptie geef je een thuis aan een hond die anders misschien nooit de kans zou hebben gekregen op een liefdevol gezin. Je redt een leven en opent de deur voor een ander hondje om ook een tweede kans te krijgen.

We zijn enorm dankbaar voor alle gezinnen die hebben gekozen voor adoptie en voor de warme liefde en zorg die ze onze honden geven. Jullie maken het mogelijk dat onze adoptiehonden een nieuw begin krijgen en een leven vol avontuur, aandacht en geluk kunnen leiden.

Als je overweegt om een hond te adopteren, neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte match en staan klaar om je te ondersteunen in elke fase van het adoptieproces. Samen kunnen we het verschil maken en nog meer succesverhalen creëren.