Sponsoren

Welkom bij de Stichting Le Woef Sponsorpagina!

Onze organisatie is toegewijd aan het helpen van honden in binnen- en buitenland en het verbeteren van hun leven. In landen als Roemenië en Spanje worden veel honden geconfronteerd met verwaarlozing, misbruik en een onzekere toekomst. Als dierenliefhebbers hebben we de handen ineengeslagen om deze honden te redden en hen een veilige haven te bieden.

Met jullie hulp kunnen we een verschil maken. Door een sponsor te worden van Stichting Le Woef kun je rechtstreeks bijdragen aan het redden en verzorgen van honden in nood. Deze donaties stellen ons in staat om essentiële medische zorg, voeding, onderdak en liefdevolle opvang te bieden aan deze kwetsbare dieren. Samen kunnen we hen helpen om een nieuw begin te maken, vol hoop en geluk.

Als sponsor word je een onschatbaar onderdeel van ons reddingsteam. Deze bijdrage zal direct worden gebruikt om honden te redden uit verschrikkelijke omstandigheden, hen te voorzien van de nodige medische behandelingen en hen te laten herstellen in een veilige omgeving. U kunt erop vertrouwen dat het geld effectief en verantwoord wordt besteed aan het redden en transformeren van het leven van deze dieren.

Bij Stichting Le Woef hechten we veel waarde aan transparantie en openheid. We houden jullie regelmatig op de hoogte van onze inspanningen via nieuwsbrieven, foto-updates en succesverhalen van adopties. Je zult getuige zijn van de positieve impact die deze steun heeft op het leven van deze dieren, en hoe ze veranderen van wanhoop naar hoop.

Samen kunnen we een verschil maken. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een waardevol verschil voor de honden die we redden. Help ons alstublieft om deze prachtige wezens een tweede kans te geven en de liefde en zorg te bieden die ze verdienen. Wordt vandaag nog een sponsor en maak deel uit van de beweging die het leven van deze honden voorgoed verandert.

Dank voor jullie steun en betrokkenheid. Samen kunnen we het verschil maken en deze honden een nieuw leven geven, vol liefde en geluk!

Stichting Respect for Dogs is op 9 mei 2023 opgericht door Ingrid Reuvers. Nadat zij twee keer met ons mee geweest is naar Roemenië, om met eigen ogen te ervaren hoe groot het zwerfdierenprobleem daadwerkelijk is. Maar ook om zelf een verschil te gaan maken.
Zo reist zij, samen met een heel team van Reuvers Ontwikkeling & Bouw en vergezeld door scholieren, in september 2023 terug naar Roemenië om een gedeelte van ons asiel te verbouwen. Hiermee willen ze in het asiel in Cucuieți nabij Calarasi voor Stefan en zijn lieve honden een aangenamere leefomgeving creëren. Dit doen ze door geïsoleerde hondenkennels te maken, zodat de honden beter beschermd zullen zijn tegen het extreme weer.

Met deze nieuwe, kwalitatief betere verblijven, die tevens meer bewegingsvrijheid bieden, hopen ze aangenamere levensomstandigheden te bieden voor de eenzame honden in het asiel, die hier soms jaren moeten verblijven.

www.stichtingrespectfordogs.nl

By Chabeli werd in 2021 opgericht door Chabeli zelf.
Haar doel hiermee was niet alleen om haar gedeelde passie voor dieren en fashion te combineren. Maar ook om zo inkomsten te genereren zodat een deel van de maandelijkse kosten in Roemenië gedekt konden worden.
Het merendeel werd gebruikt om medische zorg te kunnen bieden voor het ‘Homeless Animal Project”, maar ook andere benodigdheden werden middels haar winkelverkoop bekostigd.

Door een tekort aan tijd en vraag wordt “By Chabeli” meer een begrip op project basis. Zo worden er regelmatig activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor Stichting Le Woef. Een missie die ze graag met iedereen deelt, in de hoop
dat velen haar voorbeeld zullen volgen.

www.bychabeli.com