Hoe kan ik helpen?

Samen Kunnen Wij Zo Veel Meer!

Het redden van honden uit het buitenland brengt verschillende kosten met zich mee. Denk hierbij aan medische zorg (ze kunnen lijden aan verwondingen, ziekten of verwaarlozing), transportkosten (om ze op te laten halen en naar de dierenarts te laten vervoeren, maar ook de reis naar Nederland), opvangfaciliteiten en voeding (inmiddels hebben wij over de 480 dieren te verzorgen). Deze kosten kunnen aanzienlijk zijn en het is belangrijk om voldoende financiële middelen te hebben om dit uit te kunnen voeren. Dan hebben wij het nog niet gehad over voorlichting en sterilisatiecampagnes. Er is zoveel hulp nodig en er zijn zoveel manieren om te helpen.

Adopteren

Ben je in overweging om een ”tweede kans” hond, of beter gezegd Chien de la Rue, te adopteren? Houd er rekening mee dat dit een hele stap is. Allereerst is het belangrijk om de juiste match te vinden. Uiteraard zullen wij hier bij helpen. Ze hebben vaak amper tot niets geleerd in hun leven op straat en dus is het van belang om te weten dat alles tijd nodig heeft. Maar indien je jouw Chien de la Rue de rust en ruimte geeft om zich te kunnen ontwikkelen, zul je zien hoe dit jullie leven zal verrijken. Ze zijn ongelooflijk dankbaar voor hun tweede kans en zullen er alles aan proberen te doen om je dat te laten zien.

Adoptie op afstand

Ben jij om wat voor reden niet in staat om een hond in huis te nemen en zou je toch graag een hond willen adopteren? Dat kan op afstand! Het adopteren van een pup of een hond op afstand, die al jaren in het asiel verblijft, is een geweldige manier om directe ondersteuning te bieden. Om deze dieren te kunnen onderhouden en voorzien van hun levensbehoeftes is financiële steun hard nodig. Denk aan de kosten voor voer, medicijnen, een fatsoenlijk verblijf, hondenhok en zo nu en dan iets extra’s. Net als bij een echte adoptie mag je zelf kiezen voor welke hond jij (op afstand) wilt gaan zorgen.

Sponsoren

Omdat wij enorme maandelijkse kosten hebben, is het soms lastig om ook nog grote(re) projecten op te zetten. Denk aan (sterilisatie)campagnes, verbouwingen, medische praktijken etc. Om dit soort projecten uit te kunnen voeren zijn wij op zoek naar bedrijven die een verschil willen maken in het welzijn van zwerfdieren en ons willen sponsoren. In ruil daarvoor committeren wij ons voor een periode aan het bedrijf en zullen wij ons ruime netwerk en ons brede social media bereik inzetten om het online imago van de sponsor te vergroten of te verbeteren.

Doneren

Doe een eenmalige donatie en help ons om de straathonden in het buitenland een beter leven te geven! Jouw donatie maakt een wereld van verschil voor deze kwetsbare dieren. Met jouw steun kunnen we sterilisatieprogramma’s, acute medische zorg, voorlichtingen, levensmiddelen en opvangfaciliteiten aanbieden. Samen kunnen wij het hondenleed verminderen en streven naar een toekomst waarin alle straathonden geliefd en verzorgd zullen zijn. Doneer vandaag nog en geef deze trouwe viervoeters een tweede kans op een gelukkig(er) leven! Doe het snel, doe het nu!

Help ons helpen

Word donateur en help ons met een vaste maandelijkse bijdrage! Zodat wij continu de nodige medische zorg voor honden in het buitenland kunnen bieden. Het is van groot belang bij het redden van zwerfdieren en het verbeteren van hun levensomstandigheden. Veel geredde honden hebben verwondingen of ziektes als gevolg van mishandeling, verwaarlozing of het leven op straat. Ze kunnen bijvoorbeeld wonden, botbreuken, huidaandoeningen, infecties of inwendige problemen hebben. Om doorlopend de beste zorg te kunnen blijven bieden aan de honden op straat, zijn wij afhankelijk van onze maandelijkse donateurs.

Opvangen

Het tijdelijk opvangen van een hond uit een asiel is een waardevolle manier om directe hulp te bieden. Houd er wel rekening mee dat dit een grote verantwoordelijkheid is. Het doel is om de hond een veilige en liefdevolle plek te bieden totdat hij of zij een permanent thuis vindt. Dit kan de hond enorm helpen om zich aan te passen aan het leven in een huiselijke omgeving, gezien ze vaak weinig tot niks gewend zijn. Ondanks de verantwoordelijkheid en soms (intensieve) zorg die ze nodig hebben, geeft het heel veel voldoening om op deze manier bij te dragen aan de toekomst van een gered dier!