Adopteren

Een Tweede Kans

Waarom een hond uit het buitenland adopteren?

Straathonden uit Roemenië, Spanje en vergelijkbare landen hebben vaak moeilijke tijden gekend, maar ze hebben een ongelooflijke veerkracht en liefde voor mensen ontwikkeld. Ze zijn buitengewoon kwetsbaar, zachtaardig en sociaal. Daar komt bij dat ze een diep verlangen hebben om deel uit te maken van een liefdevol gezin.

Het adopteren van een straathond, of beter gezegd Chien de la Rue betekent dat je niet alleen een loyale metgezel krijgt, maar ook een dier dat je leven verrijkt met zijn dankbaarheid en genegenheid. Ze zijn ongelooflijk dankbaar voor een tweede kans en zullen er alles aan proberen te doen om je gelukkig te maken.

Bovendien zijn ze vaak zeer intelligent en veerkrachtig. Ze passen zich snel aan nieuwe situaties aan en kunnen een geweldige toevoeging zijn van je gezin. Met geduld en de juiste, liefdevolle begeleiding zul je zien hoe ze zich kunnen ontwikkelen tot prachtige metgezellen.

Overweeg jij een Chien de la Rue te adopteren, maar heb je nog veel vragen of zou je meer willen weten over onze adoptieprocedure? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje naar de honden waar wij momenteel een huis voor zoeken.